Bestellen & bezorgen

Via de webwinkel kunt u uw bestelling plaatsen. Leveringen geschieden eerst na telefonisch aankonding.

Betaalwijze
U kunt betalen door middel van een  iDeal transactie. De iDeal-betaling vindt plaats in uw eigen beveiligde bankomgeving: u wordt direct gekoppeld aan uw internetbankierprogramma.

Bestel- en aflevertijd
Uw bestellingen worden uitgeleverd via DHL en/of reguliere post. De tijden hiervan zullen doorgaans dan ook binnen reguliere kantoortijden vallen.

De bestellingen worden binnen 5 werkdagen uitgeleverd met uitzondering van promotie artikelen daar van is de levertijd 3 a 4 weken na goedkeuring artwork  

Afleveradres
Domburg Sportprijzen Holland levert door geheel Nederland, ook leveringen aan het buitenland zijn mogelijk. Wel dient u dan rekening te houden met een afwijkend verzendtarief. Wij verzoeken u hierover via Email of telefoon contact met ons op te nemen.

Niet aanwezig
In het uitzonderlijke geval dat er niemand op het afleveradres aanwezig is, dan wordt de bestelling mee teruggenomen. Reclameren of terugstorten van de betaling is in dit geval niet meer mogelijk.

Verzendkosten
Verzendkosten zijn € 8,95. Het te betalen bedrag wordt direct bij uw bestelling opgeteld en via de iDeal transactie afgerekend. Bij bestellingen vanaf Euro 450,00 worden de artikelen franko verzonden.

Vragen of hulp nodig?
Indien u vragen heeft of assistentie nodig heeft bij het bestellen kunt u ons bellen op 0174 - 42 2433. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur.